Om Sweden Accommodation

Prisvärt och bekvämt alternativ till hotell

I Göteborg råder konstant bostadsbrist. Att ha någonstans att bo är en grundförutsättning när man flyttar till en stad för att arbeta, men för många startar vistelsen i Göteborg med dyra hotellösningar eller temporära och osäkra hyreskontrakt. Vi vet hur viktigt det är att ha en trygg plats att kalla hem från dag ett för att kunna fungera bra både på jobbet och utanför. Hos oss behöver du inte oroa dig för att ditt kontrakt plötsligt sägs upp eller att kostnaderna skenar iväg så att du plötsligt måste byte boende. Vi är vana vid att arbeta med relocationbolag och direkt mot HR-avdelningar både på svenska och utländska bolag och erbjuder tydliga hyresvillkor från dag ett, allt för att våra kunder skall känna sig trygga och välinformerade under hela processen.

Vi erbjuder över 150 möblerade företagslägenheter i Göteborg och stadsdelar som Hisingen, Centrum, Gamlestaden, Olskroken, Lunden, Kålltorp, Munkebäck och Mölndal. Alla våra lägenheter är fullt möblerade och utrustade för självhushåll och ligger max 20 minuters resväg med kollektivtrafik från Göteborgs centrum. Standard, storlek, läge och hyresnivåer varierar bland våra lägenheter vilket är mycket uppskattat bland våra kunder som alla har olika preferenser och behov. Självklart finns våra fastighetsskötare tillgängliga när våra hyresgäster behöver hjälp och vårt administrativa team finns tillhands under hela hyresperioden om det uppstår frågor eller funderingar kring boendet.

Varmt välkommen som hyresgäst hos oss på Sweden Accommodation!

 

Önskar du få en offert från oss?

Vi hyr endast ut lägenheter till företag. Detta innebär att företaget hyr lägenheten och signerar hyresavtalet för den anställde som skall bo i lägenheten. En förfrågan måste komma direkt från den person på t.ex. HR-avdelningen som har befogenhet att boka en lägenhet samt signera hyreskontraktet i företagets namn. Förfrågningar från privatpersoner eller som inte kommer från behörig person har vi tyvärr ingen möjlighet att besvara.

Varmt välkommen med Er förfrågan!