Frågor och Svar

Här kan du läsa mer om hur det fungerar att hyra en företagslägenhet via Sweden Accommodation. Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att maila oss på info@swedacc.se.

 

Hur bokar jag en företagslägenhet?

Vi arbetar endast mot företag som signerar hyreskontraktet för den anställde eller konsulten som skall bo i lägenheten. För att göra en bokningsförfrågan, klicka här så kontaktar vi dig för en offert och mer information. Baserat på hur just din förfrågan ser ut, matchar vi dina behov mot våra lediga lägenheter. När vi skickat en lägenhet på förslag har du upp till 48 h på dig att fatta ett beslut. Vill du hyra lägenheten så får du kontrakt ihop med praktisk information om lägenheten samlat i ett mail. När allt är signerat och klart är det bara att hämta upp nycklarna och flytta in. Smidigt, eller hur?

 

Varför kan jag inte boka era lägenheter online?

För oss är det viktigt att det blir rätt från början. Många av våra kunder har inte varit i Göteborg tidigare eller så är det första gången en bokning sker med oss och då är det väldigt viktigt att vi kan ge personlig service och försöka matcha rätt boende med rätt person. Vår erfarenhet är att detta denna personliga kontakt är väldigt viktigt för att lösningen ska fungera bra för kunden, hyresgästen och oss.

Varmt välkommen att kontakta oss genom att klicka här och fylla i formuläret!

 

Vad kostar det att hyra en möblerad företagslägenhet?

Priset varierar baserat på läge, storlek på lägenheten, standard och hyresperiodens längd. Vi försöker alltid att på bästa sätt tillgodose dina behov av företagsbostad inom ramen för din budget. Ju längre hyresperiod, desto lägre blir hyran. Du kan hyra per månad upp till flera år.

 

Vad ingår i hyran för företagslägenheten?

Lägenheten är fullt möblerad och utrustad för självhushåll enligt svensk standard. Det innebär till exempel att det finns rena lakan och handdukar och ett komplett utrustat kök med bland annat mikrovågsugn, vattenkokare, riskokare och brödrost. Alla lägenheter har också strykjärn, strykbräda och städutrustning. Vissa av lägenheterna har tvättmaskin, andra har tillgång till gemensam tvättstuga. Alla våra lägenheter har tv med grundutbud.

 

Måste jag betala hela månader när jag hyr företagslägenhet?

Nej. Våra vi är specialiserade på att erbjuda lägenheter som går att hyra från en månad och längre. Du kan påbörja en hyresperiod när som helst under månaden och avsluta hyresperioden när som helst i en månad och endast betala för de dagarna du bor där. Kortaste period vi hyr ut våra lägenheter är dock en månad (30 dagar).

 

Var finns era lägenheter?

Vi har lägenheter i Göteborg i stadsdelar som Hisingen, Centrum, Gamlestaden, Olskroken, Lunden, Kålltorp, Munkebäck och Mölndal.

 

Hur får jag tillgång till nycklarna och information om företagslägenheten jag hyrt?

Vi skickar en bokningsbekräftelse där du kan läsa var du hämtar nycklar samt information om lägenheten och byggnaden, hur du gör en felanmälan m.m. I regel kan du hämta nycklarna från klockan 18.00 på ankomstdagen, om inget annat är överenskommet. Du hämtar nycklarna på vårt kontor som är öppet 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan med en personlig kod.

 

Kan jag förlänga mitt hyreskontrakt på företagslägenheten?

Ja. Vi vet att projekt många gånger tar längre tid än beräknat. Skulle du behöva förlänga ditt hyreskontrakt går det bra. För långtidskontrakt vill vi gärna veta om du skall bo kvar senast tre månader innan slutdatumet i kontraktet och för korttidskontrakt räcker det med en månad innan. Vi kollar dock alltid med dig om du vill förlänga ditt kontrakt innan vi hyr ut lägenheten efter ditt slutdatum och skulle du vilja förlänga ditt kontrakt i sista minuten så går detta givetvis bra så länge som vi inte redan hittat en ny hyresgäst. Om så är fallet kikar vi gärna på ett alternativt boende för dig som är så likt det aktuella boendet som möjligt.

 

Ställ din fråga

Hittar du inte svar på dina frågor ovan? Ställ din fråga här!

9 + 13 =